Συνταγές

Τα γεμιστά μου κεφτεδάκια

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για γεμιστούς κεφτέδες;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση. Ας το βάλουμε στο ψυγείο. Αφήνουμε το λάδι να παγώσει, να πάρουμε το τηγάνι μας, να βάλουμε το λάδι, να λιώσει, να ψιλοκόψουμε λίγο τα κρεμμύδια μας. Το σκοτώσουμε στο λάδι, προσθέτουμε τον κιμά μας και τον αφήνουμε να στραγγίξει. Ας το τηγανίσουμε λίγο. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Αν θέλετε, μπορείτε να βάλετε μέσα τον μαϊντανό. Δεν το έκανα. Ας κλείσουμε αυτό που θα γίνουμε, αφήστε τα πράγματα μας να κρυώσουν. Αρχικά, παίρνουμε στο ταψί το γιαούρτι και το πλιγούρι μας, προσθέτουμε το νερό που δεν βράζει, το ανακατεύουμε, το σκεπάζουμε και περιμένουμε 15 με 20 λεπτά, το αφήνουμε να φουσκώσει και να ανοίξει από πάνω. Ας το ανακατέψουμε μια φορά.
Προσθέστε άλλα υλικά εκτός από το αλεύρι. Το ανακατεύουμε καλά, το ζυμώνουμε παίρνοντας νερό ενδιάμεσα, παίρνουμε το αλεύρι μας. Αφήστε το νερό να ζυμωθεί λίγο μέχρι να μαλακώσει. Ας βρέξουμε λίγο τα χέρια μας και ας κάνουμε πρώτα μια μπάλα στην παλάμη. Ας χαράξουμε βρέχοντας τον δείκτη μας. Βάζουμε τη γέμιση μας και κλείνουμε το στόμα. Ας το πλάσουμε αν δεν σκάσει, σημαίνει ότι έγινε, αλλά ας βρέχουμε πάντα τα χέρια μας και ας το τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό λάδι όταν είναι όλα έτοιμο. Μπουκαντάααρ.
Χαλαρώστε τώρα, φίλοι.

Σημείωση: Δεν το γυρίζουμε καθόλου στο τηγάνισμα, γιατί έχει μπόλικο λάδι, ροδίζει παντού, αν το γυρίσουμε μπορεί να σκάσει και να σπάσει.

Συνταγή Γεμιστοί Κεφτέδες με Φωτογραφία

Τα γεμιστά μου κεφτεδάκιαΤα γεμιστά μου κεφτεδάκια
Τα γεμιστά μου κεφτεδάκιαΤα γεμιστά μου κεφτεδάκια
Τα γεμιστά μου κεφτεδάκιαΤα γεμιστά μου κεφτεδάκια
Τα γεμιστά μου κεφτεδάκιαΤα γεμιστά μου κεφτεδάκια

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button