Υγιεινά σνακ

Τρομερό ψήσιμο με σύρμα

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε μια εκπληκτική συνταγή ψησίματος με σύρμα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Σίγουρα το μόνο ψήσιμο που περνάω. Δεν μου αρέσει το κόκκινο κρέας, ειδικά το κρέας της θυσίας ???? Δεν το τρώω εύκολα λόγω της μυρωδιάς του, αλλά έφαγα 1 πιάτο γεμάτο από αυτή τη συνταγή και θα μπορούσα να φάω περισσότερο από τότε που είμαι σε αυτήν την κατάσταση ???????? δεν Δεν ξέρω πού είναι αυτή η συνταγή εδώ και χρόνια, θα τη μοιραστώ μαζί σας, ίσως μπορέσετε να σπάσετε τις προκαταλήψεις σας όπως εγώ ????

  1. Πρώτα από όλα βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο στα κρέατά μας σε κύβους και τηγανίζουμε τη χύτρα ταχύτητας χωρίς να την κλειδώσουμε. Όχι πολλά, 3-4 λεπτά είναι αρκετά. Αρκεί το πίσω και το μπροστινό πρόσωπο να πάρουν ελαφρά το χρώμα της σάρκας.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε νερό να καλύψει το πάνω μέρος κατά 2 δάχτυλα και το κλείνουμε. Βράζουμε τη χύτρα ταχύτητας σε χαμηλή φωτιά τα πρώτα 10 λεπτά και τα υπόλοιπα 10-12 λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να απορροφηθεί τελείως το νερό.
  3. Στη συνέχεια ανάβουμε το σφύριγμα μας και το βλέπουμε να μαλακώνει. Γίνεται πολύ μαλακό.
  4. Στη συνέχεια, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, αλάτι και θυμάρι και τηγανίστε για 3-4 λεπτά ακόμα. Το κρέας διαλύεται.
  5. Το θυμάρι μπορεί να ριχθεί προαιρετικά. Λατρεύω τη μυρωδιά και νομίζω ότι ταιριάζει στο κρέας. Ανακουφίζει επίσης τη μυρωδιά του κρέατος. Έτσι ετοιμάζουμε και σερβίρουμε το κρέας μας ???? Πιστέψτε με το λάτρεψαν όλοι όσοι το έφαγαν, το κρέας ήταν το ίδιο νόστιμο με τα έτοιμα ψητά. Καλή τύχη σε όλους όσους το έχουν δοκιμάσει. Καλές γιορτές σε όλους σας ????

Τρομερή συνταγή ψησίματος σύρμα με φωτογραφία

Τρομερό ψήσιμο με σύρμα
Τρομερό ψήσιμο με σύρμα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button